Sök Varsomhelst

Travoyaz.se kan du göra en ”Varsomhelst”-sökning. där du söker på temperatur, pris och reslängd och sedan välja ditt resmål på en karta där du ser temperatur och lägsta pris.

Välj först var du vill resa från. Du kan välja en flygplats eller en adress. Klicka sedan på alternativet ”Varsomhelst -Temperatur, pris”, Varsomhelst kommer att visas i till-fältet.

Välj sedan i Utresa någon dag i den månad du är intresserad av resa iväg.

Du kan också välja vilket Pris som flygresan får kosta, vilken temperatur du vill ha för den eller de månaderna du har valt, och längsta restid.

Du kan alltid ändra på pris, temperatur och restid när väl resultaten visas på kartan.

Priset är från vår lågpriskalender. Temperaturen är den genomsnittliga högsta temperaturen för den valda månaden. Restiden är den tid ett direktflyg skulle ta utan mellanlandningar.

Tryck sedan på Sök.

 

När alla resmål som stämmer in på dina val har hittats så visas de på en karta.

Du kan filterera resmålen genom att dra på sliders för Pris, Temperatur och restid.

Välj det resmål du är intresserad av genom att klicka på ikon på kartan så att ett litet informationsfönster om resmålet visas. Klicka sedan på knappen Välj.

Då visas vår Lågpriskalender för just detta resmål. Lågpriskalendern visas först på månadsnivå. Där du ser genomsnittlig högsta dagstemperatur per månad och det lägsta pris till resmålet per månad.

Välj sedan vilken månad du vill resa ut och en kalender för den månaden visas. För de dagar som det finns ett pris i Lågpriskalendern så visas de.

 

Välj sedan vilken dag du vill resa hem genom att först välja månad och sedan dag i lågpriskalendern.

När du sedan trycker på Sök-knappen hämtas de senaste priserna.

Priset som hittas kan skilja sig mot det som visades i lågpriskalendern. Lågpriskalendern använder sig av flygpriser som har hittats de senaste 14 dagarna.

 

När sökresultatet är klart så visas både flyg och hotell. Klicka på Flyg eller Hotell i rubriken för att växla mellan dem.

Gå till Travoyaz.se och prova att göra en Varsomhelst-sökning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *